Automaattinen varmistus ja helppo palautus.

Office 365 varmistus

Varmista Office 365 tietojen saatavuus ja suojaa kriittiset tiedot.

Tiesitkö että vaikka Microsoft Office 365 on periaatteessa aina käytettävissä, Microsoft ei tarjoa sille varmistuspalvelua?

Jos käyttäjä esimerkiksi poistaa tärkeitä sähköposteja tai tiedostoja Office 365 -palvelusta, tietoja ja tiedostoja ei pysty palauttamaan ilman erillistä varmistuspalvelua. Microsoft ei varmuuskopioi tiedostoja, ainoastaan arkistoi ne.

Office 365 varmistuspalvelut

Kaita Office 365 -varmistuspalvelu varmistaa aina automaattisesti kaikki käyttäjän sähköpostit, osoitteiston, kalenterin, tehtävät ja muistiot yhdessä sovitulla rytmillä.

Edellä mainittujen lisäksi voidaan myös haluttaessa varmistaa OneDrive for Business -palvelussa olevat tiedostot.

 

  • Automaattiset varmistukset ja nopea palautus. Tiedot varmistetaan Suomessa sijaitsevaan datakeskukseemme. Palautuminen on nopeaa ja vaivatonta.
  • Loppukäyttäjän tekemät virheet ja haittaohjelmat. Käyttäjä voi poistaa tietoja vahingossa tai tarkoituksella. Haittaohjelmien tekemät tuhot ovat yleinen ongelma. Mahdollistaa helpon ja nopean ongelmatilanteista palautumisen.
  • Vastaa GDPR:n asettamiin vaatimuksiin. Tietojen varmuukopiointi ja palautuminen ongelmatilanteessa on vaatimus. Palvelun avulla tiedot on varmuuskopioitu ja ne säilytetään Suomessa.

Saammeko esitellä: POWER9 pilviratkaisut

14.10.2019

AI-aikakauteen rakennettu POWER9-keskusyksikkö mahdollistaa enemmän I/O:ta ja kaksi kertaa enemmän säikeitä kuin x86-kilpailijansa. IBM OpenPOWER -arkkitehtuuriin rakennetut POWER9-palvelimet […]

Lue lisää

Asiakastarina: Wulff, Varalaitepalvelu

12.8.2019

Wulff on työympäristön ja työpaikkatuotteiden asiantuntija. Wulff palvelee erikokoisia yritysasiakkaita sekä kuluttajia tarjoamalla monipuolisesti työpaikkatuotteita toimisto- ja it-tarvikkeista […]

Lue lisää

Lokienhallinta ja SIEM – tunnista ja suojaudu

15.10.2018

  Tehokasta tietoturvaa palveluna   Keskitetty lokienhallinta, SIEM ja ilmoitusvelvollisuus ovat tänä päivänä olennainen osa yritysten tietoturvapolitiikkaa. Tietoturvallinen […]

Lue lisää

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu arkisin 06:00-18:00

Sähköposti: support@kaita.fi
Puhelin: +358 10 583 8650

Tietosuojalauseke >

Yhteystiedot

Kaita Finland Oy

Hiomotie 32, 00380 Helsinki
Länsi1, Viilarinkatu 5, 20320 Turku

Sähköposti info@kaita.fi
Puhelin +358 10 583 8650

Y-tunnus: 2755075-8

Löydä meidät


IBM-Gold

IBM Business Partnerina, me edustamme IBM:n ainutlaatuista tuoteperhettä. Olemme sitoutuneet toimittamaan erinomaisia tuotteita ja palveluita vahvalla ammattitaidolla.
Back to top