Suunniteltu säilyttämään valtavia määriä tietoja tehokkaasti ja suojatusti.

IBM tallennusratkaisut

Tallennusratkaisujen suorituskyky on erinomainen ja niiden toiminta keskeytyksetöntä.

IBM tallennusratkaisut

Monessa yrityksessä tuskaillaan tiedon määrän kasvun ja yhä monimutkaisemmaksi muuttuvien IT-ympäristöjen kanssa. IBM:n yritysjärjestelmiin tarkoitetut tallennusratkaisut on suunniteltu säilyttämään valtavia määriä tietoja tehokkaasti ja suojatusti.

Nopeasti kehittyvässä liiketoimintaympäristössä tieto on valtaa ja kyky hyödyntää kerättyä dataa tuo strategista kilpailuetua. Hybridit ja tehokkaat tallennusratkaisut ovat tätä päivää, onko tallennusympäristösi valmis?

Lisäarvoa tallentamaan

Tallenna tietosi sinne minne se on järkevää. IBM levyjärjestelmät auttavat toteuttamaan tallennusympäristön, jonka avulla voit hyödyntää tietojesi liiketoiminta-arvon kun tarvitaan taloudellisesti ja teknisesti joustavia ratkaisuja. Ratkaisut tarjoavat Multicloud-ominaisuuksia, tietoturvaa ja hallintaa tämän päivän vaativissa ympäristöissä.

IBM:n tallennusratkaisut on suunniteltu säilyttämään valtavia määriä tietoja tehokkaasti ja suojatusti. Ne tarjoavat joustavia ja skaalautuvia tallennusratkaisuja kaiken kokoisten organisaatioiden käyttöön.

Uutta tallennusratkaisua hankittaessa analysoimme huolellisesti nykyisen järjestelmän käyttöasteen ja elinkaaren tilanteen. Oikein valittujen ja mitoitettujen tallennusratkaisujen avulla yrityksesi voi saavuttaa kilpailuetua tietoa viisaasti tallentavilla ratkaisuilla sekä tietoa viisaasti hyödyntävillä analytiikkaratkaisuilla. Kutsumme sitä edistykselliseksi tallennusympäristöksi.

IBM Storwize

Paranna tehokkuutta

IBM Storwize tuoteperhe tarjoaa tehokkaan yhdistelmän virtualisointia ja flash-tallennusta. Storwize tuoteperhe tuo hienostuneita ominaisuuksia tallennukseen. Se esimerkiksi optimoi kasvavien datamäärien tallennuksen jopa 5:1 kompressiotasolla.

IBM Storwize tuoteperhe sisältää sekä erittäin korkean suorituskyvyn All-Flash -ratkaisuja että skaalattavia virtualisoituja hybridi-ratkaisuja. Ratkaisut on rakennettu IBM Spectrum Virtualize -ohjelmistolla, joka mahdollistaa todella tehokkaan datan virtualisoinnin.

IBM Storwize Virtualizen avulla voidaan tuoda ominaisuuksia, kuten kompressointi, tehostamaan myös jo olemassaolevien tallennusympäristöjen käyttöä ja pidentämään niiden elinkaarta.

Kerromme mielellämme lisää palvelinratkaisuista. Ota talteen esite yksityiskohtaisemmista teknisistä tiedoista.

Lataa esite >>

 

 

Kustannussäästöt.

Tavallista 4 kertaa tiheämmät flash-asemat vähentävät dramaattisesti kustannuksia. Optimoi sijoittamasi pääoma ja maksimoi TCO hyöty pitkälle tulevaisuuteen.

Suojaa tietosi.

Storwize tarjoaa täyden tehon tallennuksen salaukseen laitteistojärjestelmien sisällä ja IBM Spectrum Virtualize -tasolla.

Skaalautuvuus.

Suurtiheyksiset all-flash kotelot ovat helposti skaalattavissa. Kaksoisklusterointi mahdollistaa helpon laajentamisen pienemmistä kokoonpanoista.

Yhteensopivuus.

IBM Spectrum Virtualize laajentaa yhteensopivuuden yli 400 tallennusjärjestelmään. Pidennä olemassa olevien järjestelmien käyttöikää ja hallinnoi infrastruktuuria yhdellä järjestelmällä.

Uudet IBM Storwize V5000E-sarja on nopeampi, älykkäämpi ja kustannustehokkaampi kuin koskaan aiemmin

V5000-mallit ovat poikkeuksellisen joustavia tallennusratkaisuja, jotka tarjoavat erinomaisen skaalautuvuuden pienimmästä suurimpaan järjestelmään ilman häiriöitä.

V5000 mallit kattavat pienten ja keskisuurten yritysten levyjärjestelmätarpeet. Pienimmät V5010E levyjärjestelmät toimivat hyvänä entry-level -ratkaisuna, tarjoten kuitenkin 70% enemmän suorituskykyä kuin edeltäjänsä. V5030E levyjärjestelmä tuo yrityksille vielä enemmän suorituskykyä, sekä ominaisuuksia kuten real time compression, deduplication  ja external virtualization. V5100 puolestaan tuo tuoteperheeseen enterprise luokan käytettävyyden, sekä malliston äärimmäisimmän suorituskyvyn NVMe:tä hyödyntävällä IBM Flashcore teknologialla.

IBM Storwize V7000. Pienentää kustannuksia ja maksimoi suorituskyvyn Flash-teknologian avulla.

Storwize V7000F on tarkoitettu suurten ja keskisuurten ympäristöjen alustaksi.  IBM Spectrum Virtualize ™ -ohjelmiston avulla tämä ratkaisu yhdistää työkuormat yhteen järjestelmään. Saat hallinnan helppoutta, pienemmät kustannukset, ylivoimaista suorituskykyä ja korkeaa käytettävyyttä. Tietojen laitetason kompressio parantaa suorituskykyä ja vähentää hankinta- ja toimintakustannuksia. Kompressointi tapahtuu erillisillä kiihdytinkorteilla, jolloin sillä ei ole vaikutusta järjestelmän suorituskykyyn. Storwize V7000F toimittaa kaikki suurimpienkin ympäristöjen vaativat ominaisuudet kustannustehokkaalla hinnalla.

IBM Spectrum Storage

Joustavuutta ja kustannustehokkuutta

Älykkäiden ohjelmistoratkaisuiden avulla voit tallentaa datan tarkoitukseen parhaiten soveltuvaan paikkaan, oikea-aikaisesti ja kustannustehokkaasti säilyttäen parhaan mahdollisen suorituskyvyn ja tietoturvatason.

IBM Spectrum Storage tarjoaa kaikki tuoteperheen tuotteet yksinkertaisella datamäärään perustuvalla lisensoinnilla. Hinnoittelu on yksinkertaista, helposti ymmärrettävää ja ennustettavaa. Tuoteperhe on sopiva ratkaisu myös olemassaoleviin infrastruktuureihin, joita on tarve laajentaa.

Lue tarkemmin mitä IBM Spectrum Storage Suite sisältää.

IBM FlashSystem

Tee parempia päätöksiä nopeasti.

Sekunneilla on merkitystä. FlashSystem on nopeimmin kasvava tallennusmenetelmä. Se on tehokas tapa tallentaa tietoja. Etuihin kuuluu vähentynyt energian kulutus, ylivoimainen suorituskyky ja vähentynyt fyysisen tilan tarve.

IBM FlashSystem tallennusratkaisun on suunniteltu vastaamaan kaikista kovimpiin suorituskyky ja  luotettavuus vaatimuksiin.

Yksinkertaisesti tehokas, luotettava ja nopea.

IBM Tape Storage

Kustannustehokasta tallennusta

IBM Tape ratkaisut on suunniteltu tehokkaaseen tallennukseen.

Nauhatallennus on ideaalinen ratkaisu kustannustehokkaaseen pitkäaikaiseen datan säilytykseen. Skaalattavuus, kestävyys, turvallisuus, energiatehokkuus sekä houkuttelevan alhaiset kustannukset tekevät nauhatallennuksesta kilpailukykyisen vaihtoehdon tallennukseen. Jos olet huolissasi pitkäaikaisempien ratkaisujen kustannuksista, IBM Tape on oikea ratkaisu.

Versastack

Konvergoitu ratkaisu on helppo, tehokas ja monipuolinen tapa toteuttaa liiketoimintaa tukeva skaalautuva ja turvallinen palvelualusta.

Ciscon UCS infrastruktuuri yhdistettynä IBM Storwize -tallennusjärjestelmään takaa optimoitua suorityskykyä. VersaStack on joustava, monipuolinen ja äärimmäisen skaalautuva ympäristö, joka kasvaa muuntuu tarpeen mukaan.

LUE LISÄÄ

Saammeko esitellä: POWER9 pilviratkaisut

14.10.2019

AI-aikakauteen rakennettu POWER9-keskusyksikkö mahdollistaa enemmän I/O:ta ja kaksi kertaa enemmän säikeitä kuin x86-kilpailijansa. IBM OpenPOWER -arkkitehtuuriin rakennetut POWER9-palvelimet […]

Lue lisää

Asiakastarina: Wulff, Varalaitepalvelu

12.8.2019

Wulff on työympäristön ja työpaikkatuotteiden asiantuntija. Wulff palvelee erikokoisia yritysasiakkaita sekä kuluttajia tarjoamalla monipuolisesti työpaikkatuotteita toimisto- ja it-tarvikkeista […]

Lue lisää

Asiakastarina: Sunborn

29.7.2019

Sunborn on suomalainen monilakonserni, jonka päätoimialoja ovat hotelli- ja ravintolatoiminta, terveydenhuolto ja laivanrakennustoiminta. Sunborn on saanut alkunsa jo […]

Lue lisää

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu arkisin 06:00-18:00

Sähköposti: support@kaita.fi
Puhelin: +358 10 583 8650

Yhteystiedot

Kaita Finland Oy

Hiomotie 32, 00380 Helsinki
Aninkaistenkatu 14 B, 20100 Turku

Sähköposti info@kaita.fi
Puhelin +358 10 583 8650

Y-tunnus: 2755075-8

Löydä meidät

IBM Business Partnerina, me edustamme IBM:n ainutlaatuista tuoteperhettä. Olemme sitoutuneet toimittamaan erinomaisia tuotteita ja palveluita vahvalla ammattitaidolla.


IBM-Silver
Back to top