Nopea, skaalautuva ja helppo.

Jaettu pilvi

Turvallinen ratkaisu, joka säästää aikaa ja rahaa.

Nopea, skaalautuva ja helppo

Virtuaalipalvelin on kustannustehokas, turvallinen ja toimintavarma ympäristö. Maksat vai siitä tilasta, jota tarvitset ja saat käyttöösi tehokkaampia palveluita pienemmillä investoinneilla.

Takaamme tarpeidesi mukaan mitoitetun kapasiteetin

Virtuaalipalvelin tarjoaa erittäin luotettavan ja joustavan alustan tärkeille palveluille. Palvelu mukautuu nopeasti muuttuviin tarpeisiin ja muutokset onnistuvat tarvittaessa hetkessä. Se sallii organisaatioiden tarpeiden, kuten uusien ratkaisujen tai palveluiden, tehokkaan ja nopean käyttöönoton.

Käyttöönotto ei vaadi pitkiä asennuksia. Palvelu mukautuu yrityksesi muuttuviin tarpeisiin ja muutokset onnistuvat hetkessä. Virtuaalinen malli tarjoaa perinteiseen paikalliseen malliin verrattuna parhaimmillaan merkittäviä etuja niin hinnassa, joustavuudessa kuin palvelun jatkuvassa kehityksessä.

Data pysyy Suomessa

Palvelu tuotetaan Suomessa sijaitsevista, nykyaikaiset vaatimukset täyttävästä konesaleista, jotka täyttävät Viestintäviraston tiukimmatkin vaatimukset laitetiloille.

Palvelu tuotetaan ekologisesti suomalaisista konesaleista, joiden suunnittelussa on panostettu korkeaan tietojen saatavuuteen ja tietoturvaan sekä erinomaiseen energiatehokkuuteen.

Saammeko esitellä: POWER9 pilviratkaisut

14.10.2019

AI-aikakauteen rakennettu POWER9-keskusyksikkö mahdollistaa enemmän I/O:ta ja kaksi kertaa enemmän säikeitä kuin x86-kilpailijansa. IBM OpenPOWER -arkkitehtuuriin rakennetut POWER9-palvelimet […]

Lue lisää

Asiakastarina: Wulff, Varalaitepalvelu

12.8.2019

Wulff on työympäristön ja työpaikkatuotteiden asiantuntija. Wulff palvelee erikokoisia yritysasiakkaita sekä kuluttajia tarjoamalla monipuolisesti työpaikkatuotteita toimisto- ja it-tarvikkeista […]

Lue lisää

IBM i 7.4 julkaistu

7.4.2019

IBM i-käyttöjärjestelmästä julkaistaan muutaman vuoden välein uusi versio. Version 7.3 julkaisusta alkaa olla aikaa ja sitä on pidetty […]

Lue lisää

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu arkisin 06:00-18:00

Sähköposti: support@kaita.fi
Puhelin: +358 10 583 8650

Yhteystiedot

Kaita Finland Oy

Hiomotie 32, 00380 Helsinki
Aninkaistenkatu 14 B, 20100 Turku

Sähköposti info@kaita.fi
Puhelin +358 10 583 8650

Y-tunnus: 2755075-8

Löydä meidät

IBM Business Partnerina, me edustamme IBM:n ainutlaatuista tuoteperhettä. Olemme sitoutuneet toimittamaan erinomaisia tuotteita ja palveluita vahvalla ammattitaidolla.


IBM-Silver
Back to top