Kun tarvitaan korkeaa käytettävyyttä ja vikasietoisuutta liiketoimintakriittisiin ympäristöihin

HA-RATKAISUT

HA-ratkaisu (High Availability, korkea käytettävyys) auttaa täyttämään liiketoiminnan asettamat tavoitteet palveluiden saatavuudelle

HA-RATKAISUT

Korkea käytettävyys (High Availability) on teknologiaa, oikein suunniteltuja prosesseja, osaamista ja sertifioituja toimintamalleja. Korkea käytettävyys on minkä tahansa IT-ympäristön kulmakivi, mutta liiketoiminnan kannalta tärkeille järjestelmille se on ehdottoman tärkeää.

Reaaliaikainen monitorointi

HA-ratkaisumme tarjoavat reaaliaikaista replikointia ja jatkuvaa tietojen yhdenmukaisuutta primary- ja backup -koneiden välillä. Tuotteet ovat kustannustehokkaita ja skaalautuvia. Ne tarjoavat joustavasti korkeaa käytettävyyttä, suorituskykyä ja valmiutta palautua häiriötilanteesta kaiken kokoisille yrityksille. Parhaimmillaan HA-ratkaisu, ottaa huomioon myös mm. levyjärjestelmän vaatimukset yhdellä integroidulla kokoonpanolla tarjoten näin vikasietoista suorituskykyä koko alustaratkaisulle.

Automaattinen palautuminen

HA-ratkaisun tavoite on pystyä toipumaan automaattisesti häiriötilanteesta. Siirtyminen tapahtuu välittömästi ja siirtokustannus toiseen noodiin, kuten palvelimeen tai konesaliin, on pieni, koska siirto tapahtuu automaattiesti. Maantieteellisesti hajautettu, kahdennettu HA-arkkitehtuuri takaa korkean käytettävyyden, ja auttaa pysymään mukana kasvavassa 24×365-saatavuuden kysynnässä.

Korkea käytettävyys

HA-ratkaisun avulla pystytään kopioimaan tietoja reaaliaikaisesti riippumatta järjestelmien määrästä tai sijainnista. Laitteet voivat sijaita samassa rakennuksessa tai eri maissa. Pilvimallin avulla tiedot voidaan kopioida virtualisoituun/jaettuun tai yksityiseen IBM i-ympäristöön korkean käytettävyyden konesalissamme.

Replikoitavuus

Ratkaisumme tarjoavat sekä rautapohjaista että ohjelmistopohjaista replikointia. Oikean ratkaisun valintaan vaikuttaa esimerkiksi datan määrän lisäksi replikoitavien kohteiden etäisyys toisistaan.

Toimittamiamme ratkaisuja ja tukemiamme valmistajia ovat mm.  IBM PowerHA sekä Maxava HA Suite.

Saammeko esitellä: POWER9 pilviratkaisut

14.10.2019

AI-aikakauteen rakennettu POWER9-keskusyksikkö mahdollistaa enemmän I/O:ta ja kaksi kertaa enemmän säikeitä kuin x86-kilpailijansa. IBM OpenPOWER -arkkitehtuuriin rakennetut POWER9-palvelimet […]

Lue lisää

Asiakastarina: Wulff, Varalaitepalvelu

12.8.2019

Wulff on työympäristön ja työpaikkatuotteiden asiantuntija. Wulff palvelee erikokoisia yritysasiakkaita sekä kuluttajia tarjoamalla monipuolisesti työpaikkatuotteita toimisto- ja it-tarvikkeista […]

Lue lisää

Asiakastarina: Finnsteve Oy Ab

17.5.2019

Finnlines-konserniin kuuluva Finnsteve Oy Ab on suurin yksikköliikenteeseen erikoistunut satama-operaattori Helsingin ja Turun satamissa. Yhtiö tarjoaa satamaoperoinnissa tarvittavia […]

Lue lisää

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu arkisin 06:00-18:00

Sähköposti: support@kaita.fi
Puhelin: +358 10 583 8650

Yhteystiedot

Kaita Finland Oy

Hiomotie 32, 00380 Helsinki
Aninkaistenkatu 14 B, 20100 Turku

Sähköposti info@kaita.fi
Puhelin +358 10 583 8650

Y-tunnus: 2755075-8

Löydä meidät

IBM Business Partnerina, me edustamme IBM:n ainutlaatuista tuoteperhettä. Olemme sitoutuneet toimittamaan erinomaisia tuotteita ja palveluita vahvalla ammattitaidolla.


IBM-Silver
Back to top